Activitats

Accés gratuït per a jordis, jorges, jordines i georgines (23/04/2018)

La Casa Museu Gaudí vol commemorar Sant Jordi, patró de Catalunya, convidant a tots aquells que celebren el seu sant en una diada tan assenyalada.

Així doncs, el Dia de Sant Jordi, de 10 a 20 h, la Casa Museu Gaudí oferirà l’accés gratuït i sense necessitat de reserva a tots els jordis, jorges, jordines i georgines que vulguin visitar-la.

Per acreditar el nom, caldrà presentar el document nacional d’identitat.


Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família (13/05/2017 - 18/06/2017)

La Casa Museu Gaudí torna a obrir les seves portes per acollir un taller familiar únic en què els més petits es convertiran en artesans per un dia. A través d’un joc de descoberta i d’un taller pràctic, els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys descobriran la tècnica del trencadís i, juntament amb les seves famílies, s’endinsaran en l’imaginari gaudinià.
Aquest taller permetrà que els més petits posin en pràctica la tècnica que Antoni Gaudí va popularitzar. Amb ceràmica de qualitat, els infants crearan la seva petita obra i projectaran el seu jo més creatiu.
Mentrestant, els pares coneixeran el Gaudí més quotidià en una visita guiada a la Casa Museu Gaudí, la residència de l’arquitecte durant els últims anys de la seva vida.

Us animem a participar en aquesta activitat que ens farà sentir «Gaudí per un dia».
«Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família»

Quan: del 13 de maig al 18 de juny
Dissabtes a les 16 i a les 18 h
Diumenges a les 10.30 i a les 12.30 h
Durada: 1 h 30 min
Lloc: Casa Museu Gaudí (Park Güell), Ctra. del Carmel, 23A
Edat recomanada: de 6 a 12 anys
Preu: 6 € / Gratuït amb el carnet de súper
Reserva del taller: taller@sagradafamilia.org (és imprescindible fer reserva prèvia)
Tel. d’atenció: 931 980 705

Cada infant o grup d’infants ha d’anar acompanyat d’almenys un adult.


Viu Sant Jordi amb nosaltres (23/04/2017)

El 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, el dia del llibre i de la rosa, de l’amor i de la cultura. Aquest dia és costum que, sota l’empara del sant patró, les persones que s’estimen intercanviïn una rosa i un llibre com a símbol del seu amor. És la festa popular més celebrada i compartida per tots els catalans. Un dia de civisme, d’expressió cultural i de respecte cap a la pròpia cultura i, per extensió, cap a totes les cultures i persones del món.

Per tal que aquest any pugueu viure un Sant Jordi molt especial, us proposem que celebreu aquesta data amb nosaltres en dues de les ubicacions més estretament vinculades a Gaudí: la Casa Museu Gaudí, residència d’Antoni Gaudí al Park Güell des del 1906 fins al 1925, i la Sagrada Família.

 

Primera jornada de Portes Obertes a la Casa Museu Gaudí

Si voleu tornar a visitar aquest indret tan simbòlic, o encara no el coneixeu i voleu aprofundir en la vida i obra de Gaudí evocant els anys en què va viure en aquesta casa, i alhora contemplar el mobiliari i els elements originals que ell mateix va dissenyar, el dia de Sant Jordi us convidem a participar en la jornada de Portes Obertes que, per primera vegada, celebrem a la Casa Museu Gaudí, entre les 16 i les 20 h.

Aconsegueix les teves entrades a través del nostre web!

Per tal que pugueu visitar la Casa Museu Gaudí, posem a disposició de la ciutadania 640 entrades que es podran aconseguir a través de l’enllaç que trobareu a les xarxes socials de la Sagrada Família i en aquesta pàgina web, a partir del 19 d’abril. Estigueu atents, perquè els primers que hi accediu sereu els primers a aconseguir les entrades, gratuïtes, que estaran disponibles fins a exhaurir-ne les existències.

 

Visita noctura a la Sagrada Família

Si voleu descobrir l’activitat preparada a la Sagrada Família, cliqueu aquí.

 

Nosaltres ja estem a punt! Us esperem per compartir plegats el dia de la rosa, els llibres i l’amor!


Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família (15/10/2016 - 20/11/2016)

Aquesta tardor us proposem una nova activitat que realitzarem a la Casa Museu Gaudí. A través d’un joc de descoberta i d’un taller pràctic, els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys descobriran la tècnica del trencadís i, juntament amb les seves famílies, s’endinsaran en l’imaginari gaudinià.

Els més petits posaran en pràctica la tècnica que va popularitzar Antoni Gaudí. Amb morter i ceràmica de qualitat, els infants realitzaran la seva petita obra projectant el seu jo més creatiu.

Mentrestant, els pares coneixeran el Gaudí més quotidià en una visita guiada a la Casa Museu Gaudí, la residència de l’arquitecte durant els últims anys de la seva vida.

La jornada culminarà amb la realització per part de totes les famílies d’una gran peça col·laborativa molt especial.

Us animem a participar en aquesta activitat que ens farà sentir «Gaudí per un dia».

«Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família»

Quan: del 15 d’octubre al 20 de novembre, dissabtes i diumenges a les 10:30 i a les 12:30
Durada: 1 h 30 min
Lloc: Casa Museu Gaudí (Park Güell) Ctra. Carmel, 23A
Edat recomanada: 6 – 12 anys
Preu: 5 €
Reserva taller: taller@sagradafamilia.org (imprescindible reserva prèvia)
Tel. d’atenció: 93 198 07 05

Cada infant o grup d’infants ha d’anar acompanyat per almenys un adult.

trencadis


La Casa Museu Gaudí celebra Sant Jordi convidant a Jordis i Jordines (23/04/2015)

La Casa Museu Gaudí celebra la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, amb l’entrada gratuïta per a *:

Deòrsa, Deòrsag, Đurađ, Đuro, Georg, George, Georges, Georgette, Georgi, Georgia, Georgina, Georgius, Gevorg, Gheorghe, Giorgia, Giorgio, Gjergj, Göran, Gorka, György, Jiří, Jirjis, Jordi, Jordina, Jörg, Jorge, Jorgelina, Jörgen, Jørgen, Joris, Jørn, Juco, Jura, Juraj, Jure, Jurga, Jürgen, Jurgis, Jurģis, Jüri, Juriša, Jurjis, Juro, Juroslav, Jyri, Jyrki, Seoirse, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, Sjors, Xurxo, Yrjö, Zoran.

* Acreditació necessària. Només vàlid el 23 d’abril de 2015, de 9 a 19.45 h.


Oferta especial: Casa Museu Gaudí + Benvinguda. 10 i 25 de juny de 2014 (10/06/2014)

Els dies 10 i 25 de juny, per commemorar el naixement i la mort d’Antoni Gaudí (25 de juny de 1852 – 10 de juny de 1926), amb la compra online d’una entrada individual us regalem una visita guiada des del jardí de la casa, de 20 minuts de durada.*

* Places limitades. Vegeu disponibilitat de places i idiomes segons franges horàries. Us preguem que arribeu 10 minuts abans de l’hora seleccionada per poder començar puntualment. La Casa Museu Gaudí es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si les condicions meteorològiques són adverses.

Un cop finalitzat el procés de compra, rebreu un correu electrònic de confirmació. Imprimiu-ne el document adjunt, que inclou el codi de barres, i mostreu-lo a l’inici de l’activitat i per accedir a la casa. Conserveu el document durant tota la visita a la Casa Museu Gaudí.


La Casa Museu Gaudí celebra Sant Jordi convidant a Jordis i Jordines (23/04/2014)

La Casa Museu Gaudí celebra la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, amb l’entrada gratuïta per a *:

Deòrsa, Deòrsag, Đurađ, Đuro, Georg, George, Georges, Georgette, Georgi, Georgia, Georgina, Georgius, Gevorg, Gheorghe, Gjergj, Göran, Gorka, György, Jiří, Jirjis, Jordi, Jordina, Jörg, Jorge, Jorgelina, Jörgen, Jørgen, Joris, Jørn, Juco, Jura, Juraj, Jure, Jurga, Jürgen, Jurgis, Jurģis, Jüri, Juriša, Jurjis, Juro, Juroslav, Jyri, Jyrki, Seoirse, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, Sjors, Xurxo, Yrjö, Zoran.

* Acreditació necessària. Només vàlid el 23 d’abril de 2014 de 10 a 19.45 h.


Compra la teva entrada online
Accés directe amb hora assignada!