Activitats

Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família (15/10/2016 - 20/11/2016)

Aquesta tardor us proposem una nova activitat que realitzarem a la Casa Museu Gaudí. A través d’un joc de descoberta i d’un taller pràctic, els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys descobriran la tècnica del trencadís i, juntament amb les seves famílies, s’endinsaran en l’imaginari gaudinià.

Els més petits posaran en pràctica la tècnica que va popularitzar Antoni Gaudí. Amb morter i ceràmica de qualitat, els infants realitzaran la seva petita obra projectant el seu jo més creatiu.

Mentrestant, els pares coneixeran el Gaudí més quotidià en una visita guiada a la Casa Museu Gaudí, la residència de l’arquitecte durant els últims anys de la seva vida.

La jornada culminarà amb la realització per part de totes les famílies d’una gran peça col·laborativa molt especial.

Us animem a participar en aquesta activitat que ens farà sentir «Gaudí per un dia».

«Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família»

Quan: del 15 d’octubre al 20 de novembre, dissabtes i diumenges a les 10:30 i a les 12:30
Durada: 1 h 30 min
Lloc: Casa Museu Gaudí (Park Güell) Ctra. Carmel, 23A
Edat recomanada: 6 – 12 anys
Preu: 5 €
Reserva taller: taller@sagradafamilia.org (imprescindible reserva prèvia)
Tel. d’atenció: 93 198 07 05

Cada infant o grup d’infants ha d’anar acompanyat per almenys un adult.

trencadis


La Casa Museu Gaudí celebra Sant Jordi convidant a Jordis i Jordines (23/04/2015)

La Casa Museu Gaudí celebra la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, amb l’entrada gratuïta per a *:

Deòrsa, Deòrsag, Đurađ, Đuro, Georg, George, Georges, Georgette, Georgi, Georgia, Georgina, Georgius, Gevorg, Gheorghe, Giorgia, Giorgio, Gjergj, Göran, Gorka, György, Jiří, Jirjis, Jordi, Jordina, Jörg, Jorge, Jorgelina, Jörgen, Jørgen, Joris, Jørn, Juco, Jura, Juraj, Jure, Jurga, Jürgen, Jurgis, Jurģis, Jüri, Juriša, Jurjis, Juro, Juroslav, Jyri, Jyrki, Seoirse, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, Sjors, Xurxo, Yrjö, Zoran.

* Acreditació necessària. Només vàlid el 23 d’abril de 2015, de 9 a 19.45 h.


Oferta especial: Casa Museu Gaudí + Benvinguda. 10 i 25 de juny de 2014 (10/06/2014)

Els dies 10 i 25 de juny, per commemorar el naixement i la mort d’Antoni Gaudí (25 de juny de 1852 – 10 de juny de 1926), amb la compra online d’una entrada individual us regalem una visita guiada des del jardí de la casa, de 20 minuts de durada.*

* Places limitades. Vegeu disponibilitat de places i idiomes segons franges horàries. Us preguem que arribeu 10 minuts abans de l’hora seleccionada per poder començar puntualment. La Casa Museu Gaudí es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si les condicions meteorològiques són adverses.

Un cop finalitzat el procés de compra, rebreu un correu electrònic de confirmació. Imprimiu-ne el document adjunt, que inclou el codi de barres, i mostreu-lo a l’inici de l’activitat i per accedir a la casa. Conserveu el document durant tota la visita a la Casa Museu Gaudí.


La Casa Museu Gaudí celebra Sant Jordi convidant a Jordis i Jordines (23/04/2014)

La Casa Museu Gaudí celebra la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, amb l’entrada gratuïta per a *:

Deòrsa, Deòrsag, Đurađ, Đuro, Georg, George, Georges, Georgette, Georgi, Georgia, Georgina, Georgius, Gevorg, Gheorghe, Gjergj, Göran, Gorka, György, Jiří, Jirjis, Jordi, Jordina, Jörg, Jorge, Jorgelina, Jörgen, Jørgen, Joris, Jørn, Juco, Jura, Juraj, Jure, Jurga, Jürgen, Jurgis, Jurģis, Jüri, Juriša, Jurjis, Juro, Juroslav, Jyri, Jyrki, Seoirse, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, Sjors, Xurxo, Yrjö, Zoran.

* Acreditació necessària. Només vàlid el 23 d’abril de 2014 de 10 a 19.45 h.


Compra la teva entrada online
Accés directe amb hora assignada!