Normativa

Accessibilitat

La Casa Museu Gaudí no està totalment adaptada. Tot i així, les persones amb mobilitat reduïda poden accedir a la planta baixa i al jardí, i se’ls ofereix informació sobre la primera planta.

 

Cues

Per raons de conservació i seguretat, es limita el nombre de persones al recinte. A vegades aquestes mesures provoquen cues.

 

Bosses

La Casa Museu Gaudí no disposa de servei de consigna ni de cap espai per deixar-hi motxilles, bosses de viatge, etc. Els cotxets, en cas que hi hagi espai, es poden deixar a l’entrada de la casa, però la Casa Museu Gaudí no se’n fa responsable.

 

Fotos

No és permès l’ús de trípode ni de braç d’autofotos dins el recinte.

Per raons de conservació, no es poden fer fotos amb flash a l’interior de la casa.

 

Animals

No és permesa l’entrada d’animals, excepte els gossos pigall.

 

Conducta

Dins del recinte no es pot ni fumar ni menjar. Només es poden consumir begudes sense alcohol al jardí.

El visitant ha de mantenir l’ordre i la neteja dels espais, i una conducta respectuosa envers els elements patrimonials i museístics.

No es podrà fer ús d’aplicacions mòbils de jocs en tot el recinte.

 

Visites en grup

La Casa Museu Gaudí admet visites en grup. Per tal que tothom pugui gaudir del museu, us fem lesindicacions següents:

  • Cal fer obligatòriament la reserva de dia i hora enviant un correu electrònic a grups@casamuseugaudi.org
  • Tots els grups que vulguin accedir al recinte hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un guia oficial reconegut per la Generalitat de Catalunya. Tanmateix, els grups escolars podran ser conduïts per un professor acreditat, havent de presentar obligatòriament la documentació que confirmi la condició d’educador.
  • D’acord amb la normativa autonòmica vigent, només poden donar explicacions els guies oficials i professors acreditats.
  • Per tal d’evitar aglomeracions, per no causar molèsties als altres visitants i per motius de conservació i seguretat, no és permès fer visites guiades a l’interior de la casa. És per això que les explicacions més generals s’hauran de fer al jardí, i a l’interior només es podran resoldre dubtes o fer aclariments més concrets.
  • Els grups de més de 10 persones s’hauran de dividir en dos o més grups per facilitar la visita a l’interior de la casa. Entre cada un d’aquests grups hi haurà un temps d’espera que dependrà de l’ocupació de la casa.

 

Agraïm la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que aquesta normativa us pugui ocasionar.

Visita virtual
No te la perdis!

Compra la teva entrada online
Accés directe amb hora assignada!