Visita virtual

Descobreix la Casa Museu Gaudí com si hi fossis!
Desplaça el cursor del ratolí o utilitza les fletxes i el zoom de la nostra aplicació per moure’t i gaudeix d’aquesta visita virtual exclusiva.

El jardí de la Casa Museu Gaudí és un museu a l’aire lliure on es mostren diversos elements dissenyats per Antoni Gaudí. Hi destaquen els elements de ferro, com la creu procedent de la tanca de la Finca Miralles, les reixes dels baixos de la Casa Milà i un fragment de la reixa de la Casa Vicens. També s’hi exhibeixen altres objectes, com els plafons de trencadís ceràmic del Park Güell i l’escultura Cosmos, procedent de la façana del Naixement de la Sagrada Família.

Gaudí, que va utilitzar el ferro en les estructures dels seus edificis i en elements com reixes, baranes, portes i alguns dels seus mobles, coneixia molt bé la tècnica de la forja, ja que el seu pare i l’avi matern havien estat calderers.

Una pèrgola formada per arcs parabòlics cobreix el camí que envolta la casa. Probablement Gaudí va dissenyar aquesta pèrgola per guanyar privacitat.

Aquesta terrassa es troba situada a la planta segona, on actualment hi ha les oficines de la Casa Museu Gaudí. Per motius de seguretat i accessibilitat, la terrassa no es pot visitar.

La visita virtual permet veure de ben a prop els esgrafiats de la façana, la coberta de la galeria de la planta primera i les dues xemeneies de trencadís.

Per motius de seguretat, conservació i accessibilitat, la torre no es pot visitar.

S’hi accedeix des de la planta segona per una escala de cargol, de fusta, amb un senzill passamà de ferro. Al final de l’escala s’arriba a un espai envoltat de finestres que permeten tenir una visió de 360º del Park Güell i de la ciutat de Barcelona. La torre està rematada amb una coberta cònica de color verd.

La cambra freda s’utilitzava per mantenir fresc el menjar i la beguda. Es troba situada al soterrani de la casa i, per motius de seguretat, conservació i accessibilitat, no es pot visitar. Es tracta d’un corredor sense sortida de 14 metres de llargada, amb racons on es podien dipositar els productes que calia conservar.

Antigament una part del soterrani estava ocupada per la caldera, que era de carbó i llenya. Ara està ocupada per la botiga de la Casa Museu Gaudí, a la qual es pot accedir a peu pla des del jardí, a través d’una gran porta de fusta de doble fulla.

A vista d'ocell
La Casa Museu Gaudí des de l'aire

Compra la teva entrada online
Accés directe amb hora assignada!